Beleef het langste avontuur van Suske en Wiske bij Delhaize

Post date: Oct 25, 2013 8:49:32 PM

Van 24 oktober tot 20 november kun je bij Delhaize terecht voor het langste avontuur van Suske en Wiske. Gedurende drie weken spaar je voor drie albums die samen het unieke en super spannende verhaal Het Labyrint van de Leeuw vormen. Dit drieluik is meteen ook het langste verhaal van de huidige Studio Vandersteen. Het Labyrint van de Leeuw werd speciaal voor deze actie getekend en zal exclusief en eenmalig verkrijgbaar zijn bij Delhaize. De 3 delen zullen één voor één gelanceerd worden: deel 1 op 24 oktober, het vervolg op 31 oktober en de grote ontknoping op 7 november.

Suske en Wiske belanden in de mysterieuze wereld van de Egyptische archeologie. In 3 volwaardige albums volg je hen mee naar het hoogtepunt van hun spannende reis: Het Labyrint van de Leeuw.

Daar beleven ze bloedstollende avonturen, krijgen ze te maken met doortrapte schurken, krijgers van een wreedaardige stam, dubbelagenten en een echte Godin. Lambik toont zich van zijn meest edelmoedige kant, tante Sidonia weert zich als nooit tevoren en het lijkt wel alsof de Egyptische woestijn Jerommeke sterker maakt dan ooit.

Alsof dat nog niet genoeg is hebben wij nog meer avontuur voor je in petto. Als je het mysterie weet te ontrafelen, maak je namelijk kans op mooie prijzen: